За нас

Отвъд багрите.

Носия е бранд, който среща традициите на миналото с ценностите на бъдещето. Гледайки през призмата на модата, Носия бродира дълбока символика, вплита я в смели концепции и илюстрира по иновативен начин сходствата между различни народи и идеологии.

Свободата, емпатията и уважението са представени в стилни кройки и качествени материи, за да подчертават характера на широко скроените хора.

Срещата между Носия и клиентите й е среща между ценности, които се извисяват отвъд модата, историята и предразсъдъците.

Стилни облекла за позитивна журналистика

Брандът Носия е създаден, за да подкрепя финансово най-голямата онлайн медия за добри новини в България – Uspelite.bg. Целта на партньорството е да запази медията етична, независима и прозрачна.

Зад всеки закупен модел стоят десетки часове на редакторски труд и хиляди критични читатели, които търсят доброто всеки ден. Uspelite.bg е мястото, в което могат да го намерят – в новините за българските успехи в медицината, образованието, бизнеса и във вдъхновяващите интервюта на социални лидери и изпълнителни директори.

Нашият екип

 • Александър Хинков

  Александър Хинков

  Бизнес развитие и партньорства

 • Ирина Христова

  Моден дизайнер

 • Любомира Видева

  Маркетинг директор

 • Станимир Сербезов

  Станимир Сербезов

  Партньор

 • Виктория Цветанова

  Виктория Цветанова

  Връзки с клиенти и логистика

Стани част от екипа ни

Да бъдеш част от стъпките на един моден бранд към глобалния пазар е приключение. Приключение, което няма крайна дестинация, защото Носия не планира някога да спира да се развива.

Зад всеки един орнамент, продуктова линия и рекламна кампания, стоят месеци и години на проучване, срещи, пътувания и мечти. Но преди всичко стои голяма доза любов.

Ако си неуморен за нови идеи, обичаш да променяш света и мислиш не просто отвъд София, а отвъд Китай, то можеш да ни пишеш. Ще се радваме да сменяме преспективи заедно!

Отворени позиции (0)

МНЕНИЯ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

 • Уникални шевици, изглеждат ръчно тъкани! Купих риза за подарък, но толкова ми хареса, че после и за себе си взех една. Страхотни сте, продължавайте в същия дух, ще чакаме и нови модели !

  Мартин Косев
  /
 • Благодаря Ви за уникалната възможност да притежавам и подарявам частици,заредени с български дух,светлина и сила! Поздравявам Ви за таланта и предприемчивостта, чрез които ни помагате да изпитваме национална гордост и да укрепваме националното си достойнство! Бъдете здрави и благословени с много красиви лични победи!

  Бистра Иванова
  /
 • Супер идея, супер изпълнение! Готин дизайн, приятна материя, продуктите са просто разкош, освен това носят и невероятен заряд! Обичам си ризата!

  Стела Тонева
  /

Интересното за нас

Магазини

Виж къде

Корпоративни клиенти

Научи повече

Разгледай нашите категории