Корпоративни клиенти

"Носия" - красив подарък със смисъл

Моделите на Носия са стилен начин да покажете на хората, с които работите, че те са важни за вас. Корпоративната идентичност, изразена във вековна история и поднесена по елегантен начин, може да крие зад себе си вдъхновение и сплотен екип.

Ние от Носия сме тук, за да предоставим знанията си за българските шевици, уменията ни да шием удобни дрехи и стремежа да създаваме дрехи, устойчиви във времето, които не оставят следа в природата.

Бизнес подаръци

Елегантен начин да демонстрирате отношение към своите колеги и служители, е да им осигурите облекла със символика, дълбочина и отличителност.

За B2B поръчки предлагаме гъвкавост, намаления, поръчки по ваше желание, както и цени на едро на продуктите на Носия. Нашите цели, процеси и адаптивност са изградени с мисълта да осигурят на вас и вашия екип отговор на васяко нестандартно запитване.

Сред бизнес клиентите, които ни се довериха са Sofia Tech Park, Musala Soft, Каменица АД, училища, заведения и други.

Събития

Винаги подбираме дрехите си, според събитието, на което отиваме. А когато събитието е организирано от фирмата, в която работите, комбинацията между официален стил, удобство и щипка иновативност, винаги е сложна.

В Носия можем да създадем за твоя колектив, стилни облекла с уникален дизайн. Разбира се, той ще бъде вдъхновен от цветовете на логото, ценностите на компанията и нашият шарен поглед. Крайният резултат ще бъде отвъд скучните фирмени облекла и ще отправи креативен поглед към визията на целия екип.

Униформи

Зад еднообразните униформи, които са задължителни в някои училища, заведения, танцувални групи и компании, ние добавяме момент на креативност.

Съчетавайки идеалите на клиента със значенията в културните традиции, ние предоставяме нов стилен погледн над задължителните облекла. Ако вашият екип е отличителен, работи усърдно, а хората в него са като семейство, пишете ни, за да помислим заедно как да създадем вашата автентична униформа.

Направи запитване

Нашият творчески екип е отворен за всякакви щури идеи, голям брой поръчки и нестандартни запитвания.

От индивидуални поръчки с твой дизайн до поръчка за целия екип с наша визи. Всичко, за което си помислиш, просто попитай.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Александър Хинков

Бизнес развитие и партньорства