Често задавани въпроси

Предлагаме доставка на територията на България, както до адрес на получателя, така и до офис на куриер, използвайки услугите на Econt. При попълване на поръчката имате възможност да изберете една от двете опции – доставка до адрес или до офис на Econt.

В момента предлагаме доставка от 1 до 3 работни дни. Поради големия брой поръчки и неочаквано силния интерес към Носия, са възможни отклонения от посочения период за доставка. Във всеки случай ще получите поръчката си най-късно до 10 работни дни.

Ако сте избрали опция за плащане „наложен платеж“, изпращаме поръчката с възможности за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продуктите, след което да прецените дали да го закупите.

За съжаление, в момента нямаме възможност да извършваме доставки извън България. Работим усилено, за да направим продуктите на Носия достъпни и за българите зад граница.

Свържете се с нас на телефон 0883369024 или на имейл support@nosiya.bg.

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на 0893 744 514 или support@nosiya.bg.

За да върнете продукт е необходимо: Наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката – касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатаПродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Можете да намерите таблица с размери на дрехите в сантиметри на всяка продуктова страница.

Към момента единственият начин за плащане, който предлагаме е наложен платеж при доставка. Съвсем скоро ще предложим и алтернативни методи за плащане – PayPal, ePay и ваучер.

Предлагаме доставка на територията на България и Чужбина, както до адрес на получателя, така и до офис на куриер. Работим, както с куриерска фирма Еконт, така и със Speedy. Можете да поръчате до офис на някоя от двете спедиторски компании, така и до личен адрес. Доставката се извършва от 1 до 5 работни дни, като след обработването на поръчката, наш служител се свързва с клиента, за да го усведоми кой ден да очаква своята поръчка. Поради големия брой поръчки и неочаквано силния интерес към Носия, са възможни отклонения от посочения период за доставка. Във всеки случай ще получите поръчката си най-късно до 10 работни дни. Доставката до офис на Еконт или Speedy е 4 лв. за страната. Доставката до личен адрес, доставена от Speedy е също 4 лв. За поръчки над 50 лв. – доставката е безплатна в рамките на България.

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на 0893 744 514 или support@nosiya.bg. Условия за връщане на продукти: Наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката – касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчката Продуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Ако искате да видите моделите на „Носия“ , можете да посетите магазина „Gifted“. На адрес – ул. “Иван Денкоглу” 24, София 1000. Телефон за връзка: +359988252032 Мейл: welcome@giftedsofia.com

Имаш въпрос, който не присъства по-горе?

Пиши ни