„Носия“ – красив подарък с кауза за всеки повод!

26.11.2020 / Новини

“Носия” се роди преди повече от 3 години като бранд, чийто смисъл на съществуване се събира в пренасянето на българските символи и кройки от миналото ни в стилни и актуални дрехи за ежедневна употреба. Брандът съществува и за да подкрепя развитието на най-голямата онлайн медия за позитивна и конструктивна журналистика в България – Uspelite.bg.

Десетки модели и хиляди клиенти по-късно дрехите на марката се превърнаха в предпочитан подарък за разнообразни поводи – рождени и именни дни, сватби, български празници или просто като мил и нестандартен жест към любимия човек. Всяка поръчка пристига при вас в стилна опаковка и стикер за не повече от 3 работни дни.

Много хора избират облеклата на „Носия“, заради природосъобразните процеси на производство. Материалите, от които са ушити дрехите, са от 100% естествени платове, не са багерни с оцветители и не допринасят за отделянето на пестициди в околната среда. Клиентите припознават продуктите като нещо значимо и от сърце, с което могат да накарат близките си да се чувстват специални и ценени.

За един различен подарък трябва разбиране, мисъл и любов, а това са неща, които не можем да насилим. Водещите ценности на „Носия“ за стилът, елегантността и запазването на българския дух. Всички продукти са 100% българско производство и това винаги ще остане така, защото българската икономика има нужда от подкрепата на българските търговци.

Разгледайте всички наши дамски и мъжки модели, създадени със старание и мисъл за бъдещето.

Не се колебайте и се свържете с нас, за да направете своята поръчка. Зарадвате близък човек или направете подарък за себе си!

Ключови думи към статията:

(0) Коментара
Бъди пръв и напиши своя коментар 😉

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *